Concepten & Producten

dakletters

concepten


van heerlijke verse koffie tot het verwachte resultaat…

 

Werkwijze

Wij helpen u met het volledig bewandelen van het pad dat begint met een eerste kennismaking, het bespreken van uw wensen en de eerste schetsen, keuze van kleur en soort materiaal aanvragen van vergunning, het opstellen van offertes, de productie en de uiteindelijke oplevering.
Wij brengen uw signalisatie op een hoog niveau qua uitstraling en functionaliteit doordat wij aan de uitstraling en kwaliteit nimmer concessies doen. De lat ligt bij ons altijd hoog.

conceptschema

  • concept filter
  • advies
  • ontwerp
  • materiaal keuze
  • offerte
  • vergunning aanvraag
  • productie
  • uitvoer

Kennismaking

Na telefonisch, of mail contact te hebben gehad is een gesprek met heerlijke verse koffie, cappuccino of koffie verkeerd bij ons in de studio wel op zijn plaats. In dit gesprek bespreken we uw wensen en beoordelen de mogelijkheden. Eveneens geven we uitleg over de werkwijze van een signmaker en natuurlijk over het concept in z’n algemeenheid. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we een stappenplan van onze werkzaamheden maken.

Schets- en ontwerp

De eerste stap in een ontwerp is het vertalen van uw wensen naar een concept. Samen zoeken we vanuit de aangegeven wensen naar de verschillende mogelijkheden welke uiteindelijk steeds meer naar een vast omlijnd en concreet plan leiden. Een 3D tekening en/of een foto impressies als communicatiemiddel is daarbij voor zowel u als ons doeltreffend.

Offerte overleg en materiaalkeuze

Na een keuze gemaakt te hebben vanuit verschillende voorstel ontwerpen, maken wij het plan financieel inzichtelijk. Wij lichten dit plan toe met een materiaal, kleur en product presentatie. In deze fase besteden we veel aandacht voor kleur, omdat wij weten hoe belangrijk kleur is die wordt gebruikt in de uiting van logo en tekst.

Productie en uitvoer

Als alles besproken is zullen we uiteindelijk over gaan tot uitvoer. Ook in deze fase houden wij u voortdurend op de hoogte van het verloop. Bij oplevering zijn wij er zeker van dat het resultaat voldoet aan de verwachting.

voorgaande projecten

IMG_1739

IMG_2857

IMG_3098

IMG_9869

producten


 

Bescheiden en onderscheiden begint op straat….

….aan de gevel

 

spandoeken

gevel inpakken

lichtbakken

banieren

 

IMG_4862

IMG_8150

3D letters

raambelettering

reclamepanelen

verlichting

 

IMG_4652

IMG_5723


….in de grond

 

bewegwijzering

projectborden

reclameborden

 

IMG_1624

zuilen

vlaggen en masten

custom made

IMG_4336

IMG_4574

….rollend en verplaatsbaar


reclame aanhangwagens

XL print

auto belettering

verplaatsbaar frame

IMG_3348

IMG_1005

IMG_1998

….binnen


 

wandbekleding

scheidingswand

visuals

IMG_2974

IMG_7010